Autorijschool Delft

Op zoek naar een autorijschool Delft om uw rijbewijs te halen? Wij hebben inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in het autorijles geven. In de visie van onze oprichter Ajoeb moest onderwijs voor een ieder bereikbaar zijn, zowel qua locatie als qua geld. Dus proberen we voor een ieder de faciliteiten te creëren die het de kandidaat zo makkelijk mogelijk maken. Wij kunnen u desgewenst ophalen op het werk, of uw school. Wilt u liever na de autorijles Delft afgezet worden op een specifieke locatie? Ook dat is geen probleem en mogelijk bij onze autorijschool in Delft.

Waarom onze autorijschool Delft?

  • Goedkoop en snel je rijbewijs;
  • Specialist in faalangst;
  • Theorie moeilijk? Niet bij onze autorijschool in Delft!

Verschillende lespakketten bij uw autorijschool Delft

Heeft u last van faalangst? Besteed daarom dan genoeg aandacht aan het vinden van een goede rijschool en rij-instructeur. Onze rijschool is hier perfect op ingespeeld. Wij hebben een speciaal lesprogramma voor mensen die last hebben van faalangst. Wist u trouwens dat u bij ons verschillende lespakketten af kunt nemen voor uw autorijlessen in Delft? U heeft de keuze uit 10 pakketten. Ze variëren van 10 tot 30 lessen en van € 525 tot € 1350,– Heb je geen haast en wil je de opleiding in een “normaal” tempo volgen dan kan je uiteraard bij ons terecht, slechts € 35,- per lesuur of € 67,- per dubbel uur. Wij hebben als extra voordeel ook een 10 rittenkaart beschikbaar tegen een tarief van € 330,-. U ziet het, wij bieden zeer concurrerende prijzen aan.

Wilt u ook uw rijbewijs halen en autorijlessen bij onze autorijschool in Delft tegen aantrekkelijke tarieven? Maak dan een afspraak, zodat u zo snel mogelijk kunt starten! Wilt u meer informatie, dan verstrekken wij deze ook graag!