Eindelijk geslaagd!! Ik dank autorijsschool Imran voor het geduld, motivatie en vooral de goede begeleiding door dit proces. Ik raad iedereen aan zich bij Imran aan te melden. Hij helpt je op een goede en eerlijke manier “verder op weg.” 😁🎉

Ik ervaar de service als goed. Ik had een zeer goede rijinstructeur. Hard, maar dat was ook nodig en veel humor tijdens de rijlessen. Zeker de moeite en kosten waard om te lessen. Krijg veel tips en aandacht.

I like the school because they are very serious. They tell me everything. The quality is good because they teach everything.

Mijn ervaring bij rijschool Imran. Toen ik voor het eerst ging rijden had ik een beetje angst om te rijden, maar al heel gauw kreeg ik van meneer Nasier zelfvertrouwen dat het wel zou gaan lukken. Ik zette door en ja hoor het is me in 1 keer gelukt! Mijn rijbewijs behaald op mn verjaardag. 26 oktober is het mij gelukt!  De lessen waren erg leerzaam van grappen maken tot serieuze momenten. Kort samengevat een hele goede rij instructeur.

Ik vind de service van Autorijschool Imran heel goed. Rijinstructeur is heel goed. Hij bleef mij pushen totdat ik het goed deed.  Ik ben via mijn schoonzus bij Autorijschool Imran terecht gekomen.

Autorijschool Imran levert een hele goede service. Je krijgt goede uitleg, heel veel geduld en vriendelijkheid. Ik heb voor Autorijschool Imran gekozen omdat ze goed bekend staan in mijn familie  & vriendengroep. De prijs kwaliteit verhouding zit wel goed! Ik kan geen verbeterpunten bedenken, blijf vooral zo doorgaan.

Ik vind Autorijschool Imran een hele goede rijschool. Je wordt hard aangepakt en daar keer je meer van!  Als ik iets fout deed, leerde ik gelijk van mijn fouten. Dit dankzij autorijschool Imran. Ik heb dan ook gekozen voor Autorijschool Imran, omdat ik wist dat ik hier een hoop dingen zou leren en ook snel! Met een woord te omschrijven: TOP! Als verbeterpunt zou ik zeggen mensen harder aanpakken zodat ze het snel leren wat niet of wel mag. Verder vind ik het een hele goede rijschool. Ik raad iedereen aan om hier te gaan lessen.

De service van Autorijschool Imran heb ik ervaren als fijn en leerzaam. Altijd op tijd en voldoende lestijd! Je krijgt duidelijke uitleg en veel herhalingen waar nodig. De prijs kwaliteit verhouding is goed. Ik geef Autorijschool Imran een 9!

Autorijschool Imran heb ik als een flexibele rijschool ervaren met fijne service. Daarnaast wordt er goed les gegeven door je te wijzen op gemaakte fouten. Ook motiveren ze je tot het uiterste. Een voorbeeld hierbij is dat ik mij in de auto op mijn gemak voel door de vriendelijkheid van de rijinstructeur. Hiernaast probeert de rijinstructeur altijd plek te maken op de gewenste tijdstip. De prijs per rijles is optimaal! Ik geef Autorijschool Imran een 10!