Rijbewijs halen in Leidschendam?

Op zoek naar een autorijschool in Leidschendam om uw rijbewijs te halen? Wij hebben inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in het autorijles geven. In de visie van onze oprichter Ajoeb moest onderwijs voor een ieder bereikbaar zijn, zowel qua locatie als qua geld. Dus proberen we voor een ieder de faciliteiten te creëren die het de kandidaat zo makkelijk mogelijk maken. Wij kunnen u desgewenst ophalen op het werk, of uw school. Wilt u liever na de autorijles in Leidschendam afgezet worden op een specifieke locatie? Ook dat is geen probleem en mogelijk bij onze autorijschool in Leidschendam.

Waarom onze autorijschool Leidschendam?

  • Goedkoop en snel je rijbewijs;
  • Specialist in faalangst;
  • Theorie moeilijk? Niet bij onze autorijschool in Leidschendam!

2toDrive bij uw rijschool Leidschendam

Je kunt vanaf nu starten met lessen vanaf 16,5 jaar. Op 1 november 2011 startte 2toDrive. Door 2toDrive kan je al eerder beginnen met rijlessen. Vanaf de dag dat jij 17 bent geworden kan je rijexamen doen. Ben je geslaagd? Dan mag je tot je 18de verjaardag alleen de weg op onder begeleiding van de door jouzelf gekozen coach(es). Je hoeft dus niet meer tot je 18de te wachten voordat je eindelijk met rijlessen mag beginnen, hoe cool is dat? Alleen jongeren die op of na de startdatum 17 jaar worden, mogen het praktijkexamen afleggen bij het CBR. Ben jij al 17 op het moment dat 2toDrive start? Dan mag je wel beginnen met lessen volgen maar vanaf je 18de mag je het praktijkexamen afleggen. Meer informatie over 2toDrive vind je hier.

Wilt u ook uw rijbewijs halen en autorijlessen bij onze autorijschool in Leidschendam tegen aantrekkelijke tarieven? Maak dan een afspraak, zodat u zo snel mogelijk kunt starten! Wilt u meer informatie, dan verstrekken wij deze ook graag! U kunt ons bereiken door te bellen naar 06 249 36 877.