Autorijschool Imran, voor rijles Den Haag

Wij bestaan al ruim 20 jaar. Ajoeb Mohamed begon toen zijn eigen rijschool. Na met verschillende instructeurs te hebben samengewerkt, welke hij ook nog eens zelf had opgeleid, kwam Nazir Boeddhoe er als vaste instructeur bij. Niet veel later voegden zijn twee zonen en vrouw zich bij het gezelschap. Een echte familie rijschool was geboren. Dus bent u op zoek naar een kleinschalige autorijschool voor een rijles Den Haag? Dan moet u bij autorijschool Imran zijn!

Rijles Den Haag

Een vast gezelschap was gevormd. Hier en daar is er nog wel eens een instructeur die eigen leerlingen onder de naam van Autorijschool Imran rijles Den Haag en omstreken. Na een lange periode de rijschool vanuit huis gedraaid te hebben besloot Ajoeb Mohamed zich wat meer terug te trekken en minder te gaan lessen. Echter lang kon hij er niet van genieten, want getroffen door acute Leukemie moest hij het aardse leven verlaten op 16 augustus 2011.

Zijn vrouw, die het overgrote deel van de vrouwelijke kandidaten les gaf, besloot na het overlijden van Ajoeb Mohamed om er ook mee te stoppen. Het was voor haar mentaal niet meer op te brengen. Echter Nazir en zijn zonen wilden hetgeen Ajoeb had opgebouwd in al die jaren niet zomaar opgeven. Dus vandaar dat de autorijschool in Den Haag nog altijd bestaat. Wij willen de in de visie van Ajoeb blijven lesgeven en ons blijven inzetten voor een ieder die een rijbewijs in Den Haag en omstreken wenst te behalen, jong en oud, het maakt ons niet uit. Een ieder is welkom.

Het adres voor uw rijles in Den haag

In de visie van Ajoeb moest onderwijs voor een ieder bereikbaar zijn, zowel qua locatie als qua geld. Dus proberen we voor een ieder de faciliteiten te creëren die het de kandidaat zo makkelijk mogelijk maken. Dus moeten we u ophalen op het werk of vanuit school, geen probleem. Wilt u na de autorijles in Den Haag op een specifieke locatie worden afgezet? Ook geen probleem. Het kan allemaal.

Haal ook je rijbewijs bij onze autorijschool in Den Haag, en neem vandaag nog contact met ons op!