Rijschool Den Haag

Wilt u uw rijbewijs halen bij een rijschool in Den Haag? Een rijopleiding is een kostbare zaak. Daarom is de keuze voor een rijschool van groot belang. Als u voor autorijlessen bij Autorijschool Imran in Den Haag kiest, weet u zeker dat u goed zit, want bij Autorijschool Imran heeft u de allergrootste kans om in een keer te slagen voor uw rijbewijs. En dat is immers waar het allemaal om gaat, het behalen van het rijbewijs!

Waarom onze rijschool Den Haag?

  • Goedkoop en snel je rijbewijs;
  • Specialist in faalangst;
  • Theorie moeilijk? Niet bij onze autorijschool !

In de visie van onze oprichter Ajoeb moest onderwijs voor een ieder bereikbaar zijn, zowel qua locatie als qua geld. Dus proberen we voor een ieder de faciliteiten te creëren die het de kandidaat zo makkelijk mogelijk maken. Onze instructeur komt u thuis ophalen. Woont u te ver buiten de regio, dan wordt er met u een vast ophaaladres afgesproken. U volgt uw lessen onder deskundige leiding van uw vaste instructeur. Uw rijopleiding kan bestaan uit de opbouw van losse lessen (reguliere opleiding) of u kunt kiezen voor een spoedopleiding. Ook een Rijopleiding in Stappen behoort bij Autorijschool Imran tot de mogelijkheden.

Autorijlessen onder deskundige begeleiding bij onze rijschool Den Haag

Wanneer u last heeft van faalangst kunt u ook bij ons terecht. Wij hebben hier veel ervaring mee, en zullen u deskundig begeleiden. Wist u dat er ook een speciaal examen voor is? U kunt namelijk het faalangstexamen afleggen. Een uitgebreide proef die bij het CBR werd gehouden leverde positieve resultaten op. De speciale aanpak heeft een gunstige invloed op de ervaren spanning en leidt tot een realistischer prestatie tijdens het rijexamen. Deze oplossing is bijzonder aangenaam als je last hebt van faalangst, omdat door dit examen het rijbewijs wellicht makkelijker en sneller in je bezit is.

Wilt u ook uw rijbewijs halen bij onze autorijschool in Den Haag? Maak dan een afspraak, zodat u zo snel mogelijk kunt starten! Wilt u meer informatie, dan verstrekken wij deze ook graag!